The world is a stage

and we are all players in it - William Shakespeare

voorstellingen

tiny hero PRODUCTIONS maakt voorstellingen op maat en uit eigen nood c.q. behoefte.

Met veel plezier verzorgen wij speciale opdrachten. Een optreden, een theatraal miniatuurtje en/of rode draad van een symposium, een opbouw door de dag, een passend afscheid: een 'dramatische' bijdrage waardoor uw publiek meebeweegt binnen de thematiek die u voor het voetlicht wilt brengen.
Op maat gemaakte voorstellingen en 'rode draden' voor congres of themadag worden in nauwe samenwerking met de klant ontwikkeld.

Voor meer informatie of vragen, neem gerust contact op:
Marjolein Baars: +31.6.27366462 of info@tinyhero.nl

 

.

.
 

Unplugged!

Muzikale voorstelling over water en verstoppingen op ieder niveau
voor scholen, congressen, festivals

Fi, toiletjuffrouw en onderzoekster van het Leven in het leven, wordt geconfronteerd met een verstopte afvoer. Ze duikt onder in de huidige stand van zaken op zoek naar een oplossing. Wanneer ze dreigt vast te lopen, komt uit onverwachte hoek hulp.

reacties publiek:
* Zet je aan het denken!
* Ontzettend leuk en interactief!
* Kort en krachtig mét inhoud.
* Heel geschikt voor onderwijs en evenementen.

Spel: Marjolein Baars & Suzan Hordijk
duur: ca. 25 minuten
Voor informatie & boekingen, download PDF: Unplugged!

 
 

Zwarte gaten & Losse eindjes

een solo over omgaan met dementie vanuit verschillende perspectiven.

reacties bezoekers
Ik heb genooooooooten van jullie voorstelling en van de doe-middag
Nog dank voor de uitnodiging voor de voorstelling en koffer workshop. Ik vond het erg leuk!
prachtige voorstelling. Ontroerend en met respect voor alle partijen.
De voorstelling: heel knap neergezet. Voor mij is de grootste waarde het betrekken van familiezorg en professionele zorg in 1 voorstelling. Familie, cliënt en professional moet driehoek zijn die elkaar versterkt, maar daar ontbreekt het nogal eens aan. Deze voorstelling kan, met een discussie daarna, veel oproepen en opleveren.
Lijkt mij een goede manier om verdieping te geven, naast de theoretische kennis over het ziektebeeld

Voor foto's en trailor: De Stichting Koffer

 
 

Opmaat

Met veel plezier verzorgen wij speciale opdrachten. Een optreden, een theatraal miniatuurtje en/of rode draad van een symposium, een opbouw door de dag, een passend afscheid: een 'dramatische' bijdrage waardoor uw publiek meebeweegt binnen de thematiek die u voor het voetlicht wilt brengen.
Wij denken met u mee en geven er handen en voeten aan.

 
 

Murder, Madness and Lady Macbeth

In de solo voorstelling Murder, Madness and Lady Macbeth zien we een actrice wiens leven te veel gaat lijken op de rol die ze speelt — de onpopulaire Lady M — wanneer ze verliefd wordt tijdens de repetietieperiode. Wanneer de realiteit en de wereld van “Macbeth” langzaam botsen, begint het verhaal van de actrice meer en meer overeenkomsten te vertonen met dat van Lady M.

Scenes uit Macbeth en de dagelijkse werkelijkheid van de actrice wisselen elkaar af in een voorstelling waarin gekte en ontkenning plaats maken voor humor en moed.

 
 

Risky Business

Ginger is bezig met de laatste voorbereidingen voor de conferentie over Wereldvrede. Morgen zal haar droom werkelijkheid worden: over de hele wereld zullen vredesdemonstraties plaats vinden en zal er in alle talen te horen zijn: Stop de Oorlog! Wij Willen Vrede!

Terwijl de uiterlijke vrede dichterbij komt, lijkt haar innerlijke vrede steeds verder weg. Als reuzen slaan haar eigen overtuigingen haar tegen de grond en dreigt ze verpletterd te worden door haar eigen illusies; een gevecht op leven en dood barst los.

Humor en harde werkelijkheid wisselen elkaar af in een performance waarin een lans wordt gebroken voor moed en kwetsbaarheid, want ‘Soms krijgen we wat we willen, maar is wat wij willen ook echt wat we nodig hebben!’

DE MYTHE EN DE DAGELIJKSE REALITEIT

In RISKY BUSINESS is de mythe gebruikt als leidraad voor de innerlijke strijd welke zich in de hoofdpersoon Ginger afspeelt. Gefascineerd door de beeldentaal en de wijsheid van mythes én de betekenis welke deze in onze dagelijkse realiteit kan hebben, is in deze voorstelling naar een vorm gezocht, waarin velen van ons zich tegenwoordig kunnen herkennen. De vragen ‘Tot hoever ga je?’ en ’Wat is de waarde van uiterlijke vrede als er geen innerlijke vrede is?’ zijn drijfveren die bij het maken van dit stuk een rol hebben gespeeld.

 
 

het Magische Zwaard

De demon Mahisha redt de wereld en de mensheid keer op keer door zijn ongelooflijke daden. Diep in hem leeft een geheime wens: onsterfelijk te worden. Op een dag, nadat hij de wereld opnieuw versteld doet staan door één van zijn meesterlijke daden op het gebied van zelfopoffering en onbaatzuchtigheid, wendt hij zich tot de Goden en uit zijn wens. Het antwoord is duidelijk: ‘Slechts de Goden kunnen onsterflijk zijn‘. Maar om zijn inzet te belonen, beloven de Goden Mahisha dat hij niet verslaan kan worden door mannelijke kracht. In de loop der tijd worden Mahisha’s egoïsme en machtsmisbruik echter onverdraaglijk. Hij begint de wereld te bestieren op een manier die slechts hemzelf pleziert. De Goden zijn wanhopig en er is niets wat zij kunnen doen, omdat zij allen mannelijke Goden zijn! In het diepste geheim wenden zij zich tot de Godin van de wijsheid, Devi, en vragen haar hen te helpen.

Of en hoe de Godin Devi hen kan helpen, kunt u meemaken in deze theatrale vertelling van ca. 55 minuten waarin verhalen vertellen en acteren hand in hand gaan en egïsme wordt verslagen door schoonheid.